Naminės medžiotojų dešrelės

AUTORIUS:
Vile Vandenis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminės medžiotojų dešrelės
Naminės medžiotojų dešrelės
Naminės medžiotojų dešrelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 kilogramai kiaulienos kumpio (malto)
1 kilogramas lašinukų (maltų)
100 gramų druskos
1 galva česnako (susmulkintos)
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas cukraus (dėl spalvos)
1 šaukštelis maltų kvapiųjų pipirų
pagal poreikį žarnos (avienos, plonų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žarnas gerai nuplauti. 2 - 3 valandas pamirkyti vandenyje.
2.
Kiaulienos kumpį sumaišyti su lašinukais ir česnakais, suberti prieskonius ir cukrų, viską gerai išmaišyti, išminkyti. Palikau per naktį šaldytuve.
3.
Nuo išmirkusių žarnų nupilti vandenį, visas žarnas patiesti ant stalo. Faršą sukimšti į žarnas, suformuodami norimo dydžio dešreles.
4.
Pakabinti (aš sukabinau ant lazdos) ir palikti apdžiūti. Paruoštas dešreles vyras išrūkė. Tokias dešreles galima ir vytinti.
Patarimai:
Daugiau naudingų patarimų apie naminių dešrelių paruošimą rasite šiame straipsnyje.
Pasiskaityti apie tai, kaip saugiai ir skaniai vytinti mėsą namuose, galite šiame straipsnyje.
Avies plonas žarnas pirkau Kauno Žaliakalnio turguje.
AUTORIUS: Vile Vandenis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital