Naminės kiaulienos dešrelės

AUTORIUS:
Ramunė Matulienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Naminės kiaulienos dešrelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai kiaulienos kumpio
500 gramų lašinukų (arba pažandės)
1 galva česnako
200 mililitrų vandens
2 šaukštai druskos (arba pagal skonį)
1.5 šaukštelio cukraus (arba pagal skonį)
šiek tiek kiaulių žarnų (10 metrų)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek muskato
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulieną, lašinukus ir česnaką sumalti mėsmale. Supilti vandenį, suberti prieskonius ir viską išmaišyti.
2.
Žarnas išplauti, mėsos masę sukimšti į žarnas ir užrišti galiukus. Patiekti iškeptas arba išvirtas, galima ir užsišaldyti ateičiai.
AUTORIUS: Ramunė Matulienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Marytė
2023-07-07 20:34
Kam tas vanduo , mėsoj ir taip to vandens pilna ATSAKYTI
Fėja
2023-07-06 14:39
Visuomet pilu tik sultinį, dešrelės būna sultingos ir skanios. Kas nebandė, tas nesupras. Tokios ir gaspadinės tesat, kad skysčio jokio nepilat. ATSAKYTI
Audronė
2023-07-06 13:26
Vandens net į kotletukus dedu. O į dešreles irgi būtina. Sultingesnės būna. Aišku valgomos ir be vandens, bet skaniau sultingesnės. Į čeburekų faršą irgi pilu. ATSAKYTI
Močiutė
2018-01-19 17:25
Reikia vandens, kitaip jos sausos ATSAKYTI
Nijolė
2017-10-30 12:30
Niekada nededu vandens ir geros dešrelės tiek keptos tiek virtos .Darau dešrelių vienu kartu daugiau ir užsišaldau ATSAKYTI
Laima
2017-10-29 22:34
Čia turbūt tas vanduo, kad rūgti pradėtų, ar parduodant svorio daugiau. Kiek įmanoma dar iš mėsos išsiskyrusį vandenį nupilu, o čia dar dapila. Nesąmonė. ATSAKYTI
Birute
2018-10-16 20:50
Teisingai ATSAKYTI
Urtė
2023-07-06 14:42
Sąmonė, tiek it te išmanot, kad jokio skysčio nepilat. Pasiklauskit tikrų virėjų... Gal pilve pradės rūgti:) ATSAKYTI
as
2017-10-19 10:59
o kam tas vanduo ? ATSAKYTI
Greta
2017-10-19 13:28
Kad dešrelės išliktų sultingos net ir kepamos :) ATSAKYTI
laimė
2017-10-30 15:14
Aš ir pilu vandens, jos tikrai ir minkštesnės, ir sultingesnės ATSAKYTI
Aldona
2022-05-08 10:49
Būtinai reikia vandens pilti.Žinoma jei mėsa nekokybiška,prišvirkšta skysčio neaišku kokio,tada ir faršas gaunasi skystesnis,vandens reikia pilti,dešrelės būna daug skanesnės ir ne sausos. Rūkytoms dešroms tai nereikia,o virimui būtinai. Pasiskaitykit receptūras jei jums atrodo kad nebūtina. Be to visai kitas skonis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital