Šviežios dešrelės, keptos ant grotelių

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Dešrelės ant grotelių
Autorius apie receptą: Dešreles aš naudojau namines, bet galite naudoti ir pirktines šviežias dešreles, tiesiog rinkitės ilgesnes. Dešreles aš naudojau namines, bet galite naudoti ir pirktines šviežias dešreles, tiesiog rinkitės ilgesnes. Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai šviežios dešrelės
3 vienetai česnako
2 šaukštai majonezo
1 šaukštelis prieskonių kepsniams
1 žiupsnelis mairūno
1 žiupsnelis baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia paruošame marinatą: į majonezą beriame kepsnių prieskonius, mairūną, baziliką, įspaudžiame česnako. Viską išmaišome.
2.
Marinatą supilame į dešras, gerai įtriname ir paliekame nakčiai pasimarinuoti.
3.
Kepame ant grotelių.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital