Naminės chorizo dešrelės

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminės chorizo kiaulienos dešrelės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios dešrelės, aitresnių, aštresnių, ryškesnių skonių megėjams! Jas galima kepti keptuvėje, orkaitėje ar ant grilio. Šios dešrelės tinka ir į troškinius, Labai skanios dešrelės, aitresnių, aštresnių, ryškesnių skonių megėjams! Jas galima kepti keptuvėje, orkaitėje ar ant grilio. Šios dešrelės tinka ir į troškinius, paelijai ir kitiems patiekalams. (...daugiau) Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 ir 4/5 kilogramo kiaulienos sprandinės (mentės ar kitos riebesnės mėsos)
200 gramų kiaulienos lašinių (jeigu jie sūdyti, sumažinkite druskos)
pagal poreikį kiaulių žarnų (2-3 metrų)
120 mililitrų obuolių acto
4 šaukštai saldžiosios paprikos miltelių
4 šaukštai aitriosios paprikos miltelių (galima daugiau ar mažiau, pagal skonį)
4 šaukštai džiovinto raudonėlio
1 šaukštas druskos
2 šaukšteliai malto kumino
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žarnų vidų gerai praplaukite tekančiu vandeniu. Užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 1 - 2 valandas išmirkti.
2.
Mėsą ir lašinius sumalti mėsmale.
3.
Česnaką smulkiai sukapoti. Į faršą įmaišyti česnaką, druską, visus prieskonius, supilti actą.
4.
Viską labai gerai ir kruopščiai išminkyti.
5.
Faršu prikimšti žarnas, suformuojant norimo dydžio dešreles.
Patarimai:
Chorizo labiausiai tinka mažesnio rūgštingumo, švelnesnio skonio obuolių arba obuolių sidro actas. „Paprastą“, rūgštesnį actą praskieskite, t.y. naudokite maždaug dvi dalis acto ir vieną dalį vandens arba pagal savo skonį
Daugiau patarimų apie naminių dešrelių ruošimą rasite šiame straipsnyje.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital