Naminė vytinta nugarinė su lašinukais

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminė vytinta nugarinė su lašinukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos nugarinės
300 gramų kiaulienos lašinių
1 galva česnako
50 gramų džino
3 šaukštai druskos (su nedideliu kaupu)
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nugarinę užpilti džinu, įtrinti smulkiai pjaustytu česnaku, cukrumi, druska, pipirais ir čiobreliais. Palikti 5 paroms šaldytuve, kas dieną vis pavartant.
2.
Nuplauti mėsą po šaltu vandeniu ir nusausinti. Per vidurį padaryti keletą įpjovimų, perverti lašinių juosteles, pabarstyti juodaisias pipirais ir įsukti ir marlę.
3.
Pakabinti vytintis vėdinamoje patalpoje, virtuvėje. Po 3 savaičių galima ragauti.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital