Naminė vytinta česnakinė "Pancetta"

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vytinta česnakinė šoninė Pancetta
Vytinta česnakinė šoninė Pancetta
Vytinta česnakinė šoninė Pancetta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai kiaulienos šoninės
3 galvos česnako
3 šaukštai druskos (su nedideliu kaupu)
2 šaukštai garstyčių grūdelių
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis juodųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę supjaustyti į tris dalis, nulupti odelę.
2.
Druską, cukrų, pipirus ir truputį česnako sumaišyti ir mišiniu įtrinti mėsą. Palikti šaldytuve 5 paroms, kas dieną vis pavartant.
3.
Nuplauti šoninę po šaltu vandeniu, nusausinti ir vidinę pusę įtrinti smulkiai pjaustytu česnaku, garstyčių grūdeliais bei pipirais. Susukti, stipriai surišti ir įsukti į marlę. Pakabinti vytintis kelioms savaitėms.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital