Naminė sūdyta skumbrė

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sūdyta skumbrė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ar kada esate namuose sūdę skumbrę? Jei dar ne, būtinai rekomenduoju išbandyti šį puikų receptą. Kartą paragavus šios, niekuomet sūdytos nebeperku, o visuomet ją gaminu Ar kada esate namuose sūdę skumbrę? Jei dar ne, būtinai rekomenduoju išbandyti šį puikų receptą. Kartą paragavus šios, niekuomet sūdytos nebeperku, o visuomet ją gaminu namuose, nes ji tikrai be galo skani. (...daugiau) Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai skumbrės
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis aliejaus
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Skumbrėms perpjauti pilvus, išdarinėti, išimti kaulus. Nupjauti galvas.
2.
Druską išmaišyti su smulkintu česnaku, pipirais bei cukrumi.
3.
Prieskonių mišiniu gerai įtrinti skumbres. Apšlakstyti aliejumi ir irgi lengvai įtrinti.
4.
Skumbres užlenkti, sudėti į maišelį ar sandariai uždaromą indą ir dėti 2 dienoms į šaldytuvą, jog skoniai įsigertų.
5.
O tada jau pjaustyti ir gardžiuotis. Be galo skanu su virtomis bulvytėmis ar ant juodos duonos riekelės.
AUTORIUS: Raimonda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Audra
2018-03-30 17:29
O kam cukrus?! ATSAKYTI
Vida
2018-03-30 18:15
Jis subalansuoja skonį, daugumoje tradicinių skumbrės marinavimo receptų saldumas naudojamas. Jeigu labai nenorite cukraus, tada aišku galite jį praleisti arba pakeisti pvz. medumi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis