Naminė sūdyta silkė

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminė sūdyta silkė
Autorius apie receptą: Namie sūdyta silkė labai aromatinga ir, žinoma, gardi. Namie sūdyta silkė labai aromatinga ir, žinoma, gardi. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai silkės
2 litrai vandens
12 šaukštų druskos
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
3 vienetai lauro lapų
8 vienetai kvapiųjų pipirų (žirnelių)
8 vienetai pipirų (žirnelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkė naudojama nesūdyta, neišdarinėta, su galva ir nepažeista. Šaldyta ir atitirpinta. Žinoma, skaniausia kuo didesnė, riebesnė. Nuplauti silkes po tekančiu vandeniu.
2.
Į 3 litrų stiklainį pilti 2 litrus vandens. Suberti druską, cukrų, stambiai susmulkintus pipirus, lauro lapus, išmaišome. Į stiklainį sudėti silkes, užpilti aliejumi ir padėti į šaldytuvą 3 paroms. Jeigu silkės akys raudonos, silkė dar mažai įsisūrėjo.
3.
Taip pasūdytą silkę suvartoti per keletą dienų.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Arvydas
2021-05-05 17:59
Reikia išvirti marinatą iš minėtų produktų, atvėsinti ir tada dėti silkę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital