Naminė sūdyta silkė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė sūdyta silkė
Autorius apie receptą: Sūdytą silkę paruošti namuose nėra sudėtinga, o ragauti labai skanu. Sūdytą silkę paruošti namuose nėra sudėtinga, o ragauti labai skanu. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas silkės (šviežios)
1 litras vandens
3 šaukštai druskos (rupios)
1 šaukštas garstyčių grūdelių
1 šaukštas cukraus
2 vienetai lauro lapų
5 vienetai pipirų (grūdeliais)
3 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandens, suberti druską, cukrų, sudėti lauro lapelius, kvapniuosius pipirus, pipirų žirnelius, garstyčių grūdelius ir užvirti, pavirti dar porą minučių. Tuomet atidėti atvėsti.
2.
Silkę išdoroti, nupjauti uodegas ir galvas, gerai perplauti. Jei silkė su ikrais, galima sūdyti ir juos.
3.
Silkę sudėti į puodą su sūrimu ir palikti 3 - 5 paroms. Mano silkės buvo nedidelės, bet tam, kad tikrai būtų gerai sūdytos palikau 5 paroms.
4.
Silkės filę nuimti nuo ašakų ar supjaustyti gabaliukais, užpilti aliejaus, citrinų sulčių, pagardinti svogūnais, tiekti prie virtų ar keptų bulvių arba valgyti kaip mėgstate.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital