Naminė rikotos varškė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė rikotos varškė
Autorius apie receptą: Rinkausi šaltibarščių kefyrą, nes jis riebus, o man rikotos tokios ir reikia. Iš 1 litro kefyro išėjo apie 300 ml rikotos sūrio. Puikiai tinka užtepėlėms, desertams ar Rinkausi šaltibarščių kefyrą, nes jis riebus, o man rikotos tokios ir reikia. Iš 1 litro kefyro išėjo apie 300 ml rikotos sūrio. Puikiai tinka užtepėlėms, desertams ar kepiniams ruošti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 litras šaltibarščių kefyro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kefyrą (su visu pakeliu) sušaldyti šaldymo kameroje. Geriausia palikti per naktį.
2.
Į sietelį įtieskite kelis marlės sluoksnius ir dėkite sušalusį kefyrą.
3.
Leiskite po truputį atitirpti ir nusivarvėti, geriausiai per naktį.
4.
Nugriebkite susiformavusią rikotą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital