Naminė pica pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė pica pagal Loretą
Autorius apie receptą: Skani naminė pica. Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyks pagaminti 4 picas. Picos viršaus ingredientus galima koreguoti pagal savo skonį ar dėti tai, ką turite šaldytuve. Skani naminė pica. Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyks pagaminti 4 picas. Picos viršaus ingredientus galima koreguoti pagal savo skonį ar dėti tai, ką turite šaldytuve. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
60 mililitrų aliejaus
7 gramai sausų mielių
1 šaukštas cukraus (nubraukto)
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
4 vienetai pomidorų (nedidelių )
300 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų rūkytos dešros (arba keptos vištienos)
2 vienetai žaliosios paprikos (arba kitokių)
1 saujelė džiovintos žolelės (čiobrelių, raudonėlių ar kitų žolelių)
Padažui:
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pašildyti vandenį ir supilti į dubenį. Suberti mieles, cukrų, druską, įpilti aliejaus ir viską išmaišyti. Į dubenį įsijoti miltus, užminkyti tešlą.
2.
Užminkytą tešlą aptepti aliejumi ir uždengti maistine plėvele ar virtuviniu rankšluosčiu. Palikti šiltai kilti 1.5 valandos.
3.
Tešlą padalinti į 4 lygias dalis, formuoti picos padą iš kiekvieno gabaliuko.
4.
Į dubenėlį sudėti pomidorų padažą, majonezą, išmaišyti ir šiuo mišiniu aptepti picos padus.
5.
Picos padus pabarstyti žolelėmis. Sutarkuoti sūrį, supjaustyti dešrą, pomidorus, paprikas.
6.
Ant picų pabarstyti sūrio, sudėlioti dešros gabaliukus, pomidorus, papriką ir dar apibarstyti sūriu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 250 C laipsnių temperatūros orkaitėje 8 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital