Naminė pica pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Naminė pica
Autorius apie receptą: Traški, kvapni naminė pica, tiesiog gardumėlis! Traški, kvapni naminė pica, tiesiog gardumėlis! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
420 gramų miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
20 gramų šlapių mielių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos (be kaupo)
Įdarui:
150 gramų saliamio
150 gramų virto kumpio
150 gramų sūrio (tarkuoto)
125 gramai mocarela sūrio
100 gramų juodųjų alyvuogių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas raudonosios paprikos (mažos)
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintų bazilikų
pagal skonį pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mieles sumaišyti su vandeniu ir palikti 10 minučių pastovėti. Po to supilti aliejų, įberti druską, persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Minkyti 5 - 7 minutes.
2.
Dubenėlį šiek tiek ištepti aliejumi, įdėti tešlą, uždengti virtuviniu ranšluosčiu ir palikti, kad pakiltų šiltoje vietoje apie 35 minutes.
3.
Įdarui svogūną supjaustyti griežinėliais, užpilti vandeniu su actu ir apibarstyti cukrumi. Palikti pasimarinuoti.
4.
Saliami dešrą, virtą kumpį, papriką, alyvuoges ir mocarelą supjaustyti, sūrį sutarkuoti.
5.
Pakilusią tešlą padalinti į 3 vienodas dalis. Stalą pabarstyti miltais ir iš kiekvieno tešlos gabalėlio rankomis vis sukdami tešlą ir spausdami pirštais į išorę, formuoti apskritimą, maždaug 26 - 28 centimetrų. Tačiau jokiu būdu nekočioti.
6.
Sutepti padą padažu, išdėlioti mocarelą, saliamį, virtą kumpį, alyvuoges, papriką, o ant viršaus uždėti marinuotus ir nuvarvintus svogūnus. Pabarstyti džiovintu baziliku ir raudonėliu, užbarstyti tarkuotą sūrį.
7.
Kepti 220 - 230 C laipsnių orkaitėje apatinėje lentynoje apie 10 - 12 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital