Naminė pica

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminė pica
Skanaus.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų fermentinio sūrio
300 gramų dešros (arba dešrelės)
4 šaukštai majonezo
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukšteliai prieskonių picai
200 gramų miltų
300 mililitrų vandens
5 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 vienetas kiaušinių
5 gramai sausų mielių
Padažui:
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukšteliai prieskonių picai
3 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš vandens, 3 šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
2.
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Dėti ant kepimo popieriaus, kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Padažui maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos preiskonius, įspausti česnaką ir pilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital