Naminė perlenkta pica su kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė perlenkta pica
Naminė perlenkta pica
Naminė perlenkta pica
Naminė perlenkta pica
Naminė perlenkta pica
Naminė perlenkta pica
Autorius apie receptą: Šį receptą turiu iš savo sesers. Labai mėgstu perlenktas picas, o šio picos pado receptas puikiai joms tinka. Aišku, puikiai tinka ir kitokios formos picoms, tarkim mažoms Šį receptą turiu iš savo sesers. Labai mėgstu perlenktas picas, o šio picos pado receptas puikiai joms tinka. Aišku, puikiai tinka ir kitokios formos picoms, tarkim mažoms vaikiškoms picoms. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
500 gramų miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
14 gramų sausų mielių
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
300 gramų virto kumpio
200 gramų pievagrybių
150 gramų sūrio
pagal poreikį pomidorų padažo
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišome 300 gramų miltų su mielėmis, druska ir cukrumi. Įpilame vandens, išmaišome. Beriame likusius miltus ir užminkome tešlą. Iš tešlos suformuojame rutulį, užklojame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
2.
Virtą kumpį supjaustome juostelėmis, sūrį sutarkuojame. Pievagrybius nuvalome ir apkepame keptuvėje.
3.
Iš paruoštos tešlos formuojame apskritimą, kurį aptepame pomidorų padažu. Vienoje picos pusėje sudedame kumpio, sūrio ir pievagrybių. Užlenkiame šakute suspaudžiame šonus.
4.
Paruoštą picą dedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos ir aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Kepėja
2021-05-01 15:23
Į tokio tipo mielinę tešlą visada pravartu įpilti šiek tiek pieno ir aliejaus bei pamažinti miltų kiekį. Mieliniai kepiniai išeina geresni, kai tešla vos vos limpa prie rankų. 500g miltų yra labai daug, ko gero, užtektų 300-400g. Be to, mielinę tešlą reikia kuo geriau išminkyti - nepatingėti pamaigyti 15 minučių, kad pasidarytų elastinga. ATSAKYTI
Sol
2020-05-02 14:36
Gal man kažkas nepavyko, bet viską dėjau pagal receptą. Neskani ir kieta... ATSAKYTI
Raimonda
2019-12-27 20:04
Pasakykit, kodėl gavosi kieta kai iškepė, nors atrodo viską dariau pagal recepta ATSAKYTI
Fanas
2019-07-04 22:24
Labai patiko ačiū teta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital