Naminė obuolinė granola

AUTORIUS:
Daina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminė obuolinė granola
Autorius apie receptą: Labai skani granola gardinti jogurto dubenėlius. Puikiai tinkanta jūsų maistingiems pusryčiams, skanaus! Labai skani granola gardinti jogurto dubenėlius. Puikiai tinkanta jūsų maistingiems pusryčiams, skanaus! Daina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
240 gramų avižinių dribsnių
100 gramų migdolų
100 gramų sėklų mišinio
2 šaukšteliai malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
3 vienetai obuolių
2 šaukštai kokosų aliejaus
60 gramų obuolių tyrės
2 šaukštai klevų sirupo
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius supjaustyt mažais gabalėliais ir sumaišyt su avižomis, sėklomis, riešutais, cinamonu, druska, cukrumi.
2.
Kitame dubenyje išlydyti aliejų ir sumaišykite su obuolių tyre, klevų sirupu. Įmaišykite šią masę į birią masę, kol pasiskirstys tolygiai.
3.
Granolą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepkite iki 165°C orkaitėje apie 25 minutes. Tuomet permaišykite ir kepkite dar 25 minutes. Stebėkite kepimo procesą, kad granola neimtų svilti. Jei reikia, sumažinkite orkaitės kaitrą.
5.
Iškeps leiskite visiškai atvėsti, ji tikrai sukietės ir bus gabalėliai avižų, riešutų ir obuolių gražiai sulipusių, juos šiek tiek išskirstykite.
AUTORIUS: Daina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital