Naminė marinuota skumbrė pagal Odetą

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Naminė marinuota skumbrė
Naminė marinuota skumbrė
Naminė marinuota skumbrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai skumbrės (didelių, naudojau šaldytas)
2 vienetai svogūnų (arba 3 jaunų svogūnų gumbų su laiškais)
Marinatui:
500 mililitrų vandens (šalto, virinto)
50 mililitrų obuolių acto (apytikriai, ragauti, kad būtį gerokai su rūgštele)
50 mililitrų aliejaus (naudojau rapsų)
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis malto imbiero
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdelių)
2 vienetai kalendros (grūdelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinatui dubenyje gerai sumaišyti vandenį, obuolių actą, aliejų, druską, cukrų, juoduosius pipirus, imbierą. Sumesti lauro lapus, kvapiųjų pipirų ir kalendros grūdelius. Palikti pastovėti pusvalandį.
2.
Žuvį išvalyti, kaulo išimti nereikia, nes file pavandenys. Supjaustyti poros centimetrų storumo riekelėmis.
3.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais, laiškus sukapoti.
4.
Žuvį su svogūnais dėti į dubenį ir užpilti marinatu, kad viską gerai apsemtų. Uždengti indą ir padėti į šaldytuvą marinuotis 2 paroms.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital