Naminė marinuota lašiša su krapais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminė marinuota lašiša su krapais
Naminė marinuota lašiša su krapais
Naminė marinuota lašiša su krapais
Autorius apie receptą: Kai pradėjau lašišą marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė. Užtruksite apie 10 min + laikas, kol lašiša marinuosis. Kai pradėjau lašišą marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė. Užtruksite apie 10 min + laikas, kol lašiša marinuosis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai lašišos filė
3 šaukštai druskos
1 šaukštas cukraus
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 šaukštelis citrininių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lašišą nuplauname. Nusausiname, tą patogu padaryti popieriniais rankšluostėliais, patapšnojant lašišą.
2.
Lašišą iš abiejų pusių pabarstome druska, pipirais, cukrumi, krapais.
3.
Lašišą dedame į indelį ir sandariai uždarome.
4.
Dedame į šaldytuvą kelioms dienoms pasimarinuoti. Kartas nuo karto lašišą pavartome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital