Naminė legvai sūdyta lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė lengvai sūdyta lašiša
Autorius apie receptą: Pirmą kartą pabandžiau pati sūdyti lašišą ir tikrai pavyko super skani, nors atrodo jokių ypatingų ingredientų nereikėjo, bet su parduotuvine net nepalyginama. Nuo šio Pirmą kartą pabandžiau pati sūdyti lašišą ir tikrai pavyko super skani, nors atrodo jokių ypatingų ingredientų nereikėjo, bet su parduotuvine net nepalyginama. Nuo šio visada sūdysiu tik pati, nes skonis tobulas. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų lašišos filė (šviežios su odele)
1 šaukštas druskos (naudojau jūros)
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo lašišos odelės nuvalyti žvynus, nuplauti po šaltu vandeniu ir gerai nusausinti.
2.
Druską sumaišyti su cukrumi ir apibarstyti lašišą iš visų pusių. Įdėti lašišą į dėžutę, uždengti dangtį ir palikti šaldytuve 24 valandoms. Po to nupilti susidariusį skystį ir plonai supjaustyti.
3.
Jei norite, kad lašiša būtų sūresnė, laikykite 2 ar 3 paras, o tada supjaustykite. Ilgiau nei tris dienas nepatartina laikyti, nes bus per sūri.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital