Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Raugui: | ||
240 mililitrų | vandens (šiltas) | |
50 gramų | šlapių mielių | |
2 šaukšteliai | cukraus | |
Tešlai: | ||
640 gramų | miltų (kietagrūdžiai) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštelis | druskos | |
Padažui: | ||
2 skardinės | konservuotų pomidorų (smulkinti) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukšteliai | cukraus | |
0.5 šaukštelio | raudonėlio | |
0.5 šaukštelio | džiovintų bazilikų | |
0.5 šaukštelio | džiovintų petražolių | |
0.5 šaukštelio | čiobrelių | |
5 vienetai | lauro lapų | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Įdarui: | ||
400 gramų | sūrio | |
200 gramų | pievagrybių | |
200 gramų | kumpio | |
2 gabalai | mocarela sūrio | |
Patiekiant: | ||
1 sauja | baziliko (arba gražgarstės) |