Naminė granola

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminė granola
Autorius apie receptą: Jei dar neišbandėte granolos, tai paskubėkite! Granola skaniausia su natūraliu jogurtu. Jei dar neišbandėte granolos, tai paskubėkite! Granola skaniausia su natūraliu jogurtu. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų dribsniai (naudojau 7 grūdų)
200 gramų riešutų (mėgstamo mišinio)
100 gramų kokoso drožlių
1 žiupsnelis druskos
Sirupui:
180 gramų medaus
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dribsnius, riešutus, kokoso drožles ir druską sumaišykite.
2.
Sirupui medų, aliejų ir cinamoną pašildykite puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi.
3.
Sirupą užpilkite ant birių produktų mišinio ir viską sumaišykite. Dribsniai sudrėks ir pasidarys šlapesni, viską gerai išmaišykite.
4.
Dribsnius paskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
5.
Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, vis pamaišydami kas 5 minutes, apie 15 - 20 min, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital