Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
480 gramų | jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ marmurinės jautienos nugarinę) | |
1 šlakelis | aliejaus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | rozmarino | |
Viršui: | ||
2 vienetai | svogūnų (didelių) | |
2 šaukštai | sviesto | |
2 šaukštai | balzaminio acto | |
1 šaukštelis | rudojo cukraus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Tešlai: | ||
340 gramų | kvietinių miltų | |
300 gramų | pieno (šilto) | |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
3 šaukštai | cukraus | |
2 šaukšteliai | sausų mielių | |
2 šaukšteliai | druskos | |
pagal skonį | rozmarinų šakelių |