Naminė džiovinta nugarinė

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Džiovinta - vytinta nugarinė
Autorius apie receptą: Nugarinė džiovinta prie radiatoriaus, ne vytinta, o džiovinta. Nuotraukoje matosi, kad viršus kietas, o vidurys minkštas, tai neišgarinta mėsos drėgmė. Nugarinė džiovinta prie radiatoriaus, ne vytinta, o džiovinta. Nuotraukoje matosi, kad viršus kietas, o vidurys minkštas, tai neišgarinta mėsos drėgmė. Algirdas Mazeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai kiaulienos nugarinės
1 galva česnako
90 gramų druskos
50 gramų spirito
20 gramų cukraus
1 šaukštas čiobrelių
5 gramai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos nugarinę įtrinti spiritu, druska, cukrumi, smulkintu česnaku, čiobreliais ir laikyti 4 paras.
2.
Tada nuplauti, pabarstyti pipirais, suvynioti į marlę ir dvi savaites džiovinti prie radiatoriaus.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
As
2020-05-12 17:43
o tas 4paras kur laikyti? ATSAKYTI
Inga
2020-05-27 15:06
Šaldytuve galima laikyti :) Daugiau patarimų galite rasti čia. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital