Naminė duona

AUTORIUS:
VALDAS
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Naminė duona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
24 valgomi šaukštai kvietinių (812 D) miltų
24 valgomi šaukštai ruginių miltų
24 valgomi šaukštai 7 grūdų dribsniai
12 valgomų šaukštų saulėgražų sėklų
4 valgomi šaukštai moliūgo sėklų
6 valgomi šaukštai linų sėmenų
6 valgomi šaukštai kviečių sėlenų
4 valgomi šaukštai kviečių gemalų
4 valgomi šaukštai sezamo sėklų
4 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame visus ingredientus, išskyrus aliejų, pridedame raugo, išmaišome šaukštu įpylę 1,3 - 1,5 l vandens (atidedame į stiklainį 4 - 5 šaukštus raugo kitam kartui užsukam dangteliu ir į šaldytuvą) po to įpilame aliejaus ir elektriniu tešlos plaktuvu išmaišome, tada duona bus puresnė. Visą tešlą supilame į kepimo skardą (360X250X60), apibarstome sezamo sėklų bei krapų sėklų mišiniu ir šiltai uždengę padedame, kad pakiltų. Po 12 val kepame orkaitėje. 15 min - 200 temperatūroje, 45 min - 180 temp. 20 min - 190 temp. SKANAUS!!!!!
AUTORIUS: VALDAS
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
regina
2011-04-15 15:56
atsiprasau, yra parasyta kiek aliejaus. ATSAKYTI
regina
2011-04-15 15:48
kiek aliejaus pilama i tesla ir kiek raugo ? ATSAKYTI
Jurgita
2011-02-09 20:19
Daiva, raugo nesunkiai pasigaminsite namie. ATSAKYTI
Daiva
2011-02-09 18:23
O iš kur to raugo gauti, gal galima pasigaminti pačiai kaip nors? ATSAKYTI
Oksana
2011-02-09 17:37
Pritariu, labai skani duonelė iškepa. O svarbiausia viskas taip paprasta ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital