Morkų vyniotinis su varškės įdaru

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų vyniotinis su varškės įdaru
Morkų vyniotinis su varškės įdaru
Morkų vyniotinis su varškės įdaru
Morkų vyniotinis su varškės įdaru
Autorius apie receptą: Šį receptą verta išbandyti kiekvienam. Net jei esate skeptiškai nusiteikęs prieš desertus su morkomis ar kitomis daržovėmis, patarčiau išbandyti šį receptą ir Jūsų Šį receptą verta išbandyti kiekvienam. Net jei esate skeptiškai nusiteikęs prieš desertus su morkomis ar kitomis daržovėmis, patarčiau išbandyti šį receptą ir Jūsų nuomonė pasikeis. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
3 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotų)
4 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės cukraus
200 gramų grietinės, 30% riebumo
4 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų varškės
100 gramų cukraus
šiek tiek grietinėlės, liesos (12 proc.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas smulkiai sutarkuoti (per smulkesnę negu burokinė tarka) ir palikt pastovėti tol, kol pasiruošite tešlą.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti grietinę, supilti aliejų, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Sudėti morkas ir dar kartą permaišyti. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
3.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes (arba kol į pyrago vidurį įsmeigus medinį pagaliuką, jį ištrauksite sausą, neapsivėlusį tešla).
4.
Kol biskvitas kepa galima pasiruošti varškės kremą. Elektriniu trintuvu sutrinti varškę su trupučiu grietinėlės (tik tiek, kad nebūtų labai tiršta masė) ir cukrumi.
5.
Kai biskvitas bus iškepęs, bet ant virškaus nebus plutelės, išimti biskvitą iš skardos. Ant dar šilto biskvito viršaus sudėti varškės kremą, tolygiai paskirstyti ir kol dar šiltas susukti vyniotinį, apvynioti maistine plėvele ir palikti vėsiai 1-2 val.
6.
Kai visiškai atvės, galima pabarstyti cukraus pudra ar kaip kitaip papuošti.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital