Morkų vyniotinis su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
Morkų vyniotinis su maskarponės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
110 gramų miltų
110 gramų morkų (smulkiai tarkuotų)
100 gramų cukraus
1 šaukštas aliejaus (ar tirpinto sviesto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
50 gramų cukraus
0.5 vieneto vanilės ankšties
Įdarui:
1 sauja graikinių riešutų
1 sauja džiovintų slyvų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje išsukti kiaušinius su cukrumi. Suberti prieskonius, supilti aliejų, permaišyti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti. Galiausiai suberti morkas, permaišyti.
2.
Tešlą paskleisti ant kepimo popieriaus lapo maždaug 25x40 cm. dydžio.
3.
Kepti 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 12 min. Mediniu pagaliuku patikriname centrą, ar iškepė – jei pagaliukas sausas, reiškia taip. Neperkepti, nes vyniojant gali trūkinėti.
4.
Pyragą išversti ant rankšluosčio pabarstyto cukraus pudra ir susukti į ritinėlį. Leisti atvėsti.
5.
Maskarponę išsukti su cukrumi, pagardinti iš vanilės išskobtomis sėklomis.
6.
Išvynioti tešlos ritinėlį. Aptepti paruoštu kremu, apiberti džiovintomis slyvomis, graikiniais riešutais. Riešutus galima lengvai patrupinti pirštais.
7.
Standžiai susukti vyniotinį. Apsukti maistine plėvele arba kepimo popieriumi ir porai valandų padėti šaltai.
8.
Pateikti supjaustytą riekelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital