Morkų varškėčiai su apelsinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų varškėčiai su apelsinais
Morkų varškėčiai su apelsinais
Morkų varškėčiai su apelsinais
Morkų varškėčiai su apelsinais
Autorius apie receptą: Aš, kaip mėgstanti varškę, juos įvertinau labai gerai. Mažinau apelsino žievelės kiekį, bet ji jautėsi gerai, o manus keičiau miltais. Kas ieškote naujų skonių - pirmyn! Aš, kaip mėgstanti varškę, juos įvertinau labai gerai. Mažinau apelsino žievelės kiekį, bet ji jautėsi gerai, o manus keičiau miltais. Kas ieškote naujų skonių - pirmyn! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
2 vienetai morkų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas apelsinų
3 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
3 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sutarkuokite morkas smulkia tarka. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę.
2.
Į dubenį dėkite varškę, įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, miltus, kepimo miltelius, morkas ir apelsino žievelę. Gerai išmaišykite. Jei tešla lips prie rankų, įberkite dar miltų.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Drėgnomis rankomis formuokite varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital