Morkų užkandis su tunu

AUTORIUS:
silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų užkandis su tunu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas morkų (banano dydžio)
1 vienetas tuno (185-200 gramų indelis)
1 vienetas svogūnų (raudonieji, žaliosios citrinos dydžio)
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morka sustarkuojama burokine tarka.
2.
Iš tuno dėžutės išpilamas aliejus. Tada tunas sudedamas ant morkų, suberiamas supjaustytas svogūnas.
3.
Uždedama majonezo, įberiama druskos ir pipirų bei išmaišoma. Skanaus.
AUTORIUS: silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital