Morkų suktinukai su pikantišku varškės įdaru

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų suktinukai su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greita užkandėlė su puikiu įdaru. Gaivu ir skanu, o ir nuo stalo dingsta akimirksniu. Puiki idėja šventėms, nes ir atrodo puikiai. Labai greita užkandėlė su puikiu įdaru. Gaivu ir skanu, o ir nuo stalo dingsta akimirksniu. Puiki idėja šventėms, nes ir atrodo puikiai. Saulė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
4 vienetai morkų (vidutinių)
150 gramų varškės
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
2 šaukštai graikiško jogurto (ar kitokio natūralaus)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas nuplauti, nuskusti ir supjaustyti plonomis ilgomis juostomis daržovių skustuku. Labai svarbu morkas pjaustyti kuo plonomis juostelėmis, nes kuo jos plonesnės, tuo geriau suksis.
2.
Į dubenėlį sudėti varškę, įspausti česnako, įberti druskos, pipirų ir viską gerai ištrinti šakute.
3.
Ant morkų juostelių dėti paruoštos varškės masės ir susukti į ritinėlius. Kiekvieną perverti mediniu pagaliuku, kad laikytųsi.
4.
Papuošti suktinukus krapų šakelėmis.
Patarimai:
Į varškę taip pat galima dėti po porą šaukštelių krienų ar garstyčių, įpjaustyti svogūnų laiškų, petražolių ar pasmulkintų krapų.
Jei net ir plonai supjaustytos morkų juostelės sunkiai sukasi, galima jas pamirkyti karštame vandenyje apie 10 sekundžių.
AUTORIUS: Saulė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital