Morkų sriuba

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Morkų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 šviežių morkų
Svogūnas
Obuolys
litras daržovių nuoviro
stiklinė natūralaus jogurto
2 šaukštai sviesto
4 riekelės ruginės duonos
keletas lašų „Tabasco” padažo
pagal skonį druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną ir obuolį nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir 3-4 minutes patroškinkite giliame puode įkaitintame svieste. Sudėkite nuplautas, nuskustas, griežinėliais pjaustytas morkas ir maišydama troškinkite dar 3 minutes. Užpilkite daržovių nuoviru, puodą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos (apie 15 minučių). Kai sriuba atvės, sutrinkite elektriniu plakikliu arba pertrinkite per sietelį. Padėkite į šaldytuvą, kad atšaltų. Sukrėskite jogurtą (4 šaukštus palikite), išmaišykite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais bei „Tabasco” padažu. Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite sausoje keptuvėje. Sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėkite po šaukštą jogurto, ant viršaus užberkite duonos skrebučių.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital