Morkų pyrago skonio košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Morkų pyrago skonio košė
Morkų pyrago skonio košė
Morkų pyrago skonio košė
Autorius apie receptą: Jei mėgstate naujus skonius ryte, tai būtinai išbandykite. Jei mėgstate naujus skonius ryte, tai būtinai išbandykite. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 gramų avižinių dribsnių
0.5 stiklinės pieno
0.5 stiklinės vandens
1 vienetas morkų
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morką sutarkuojame smulkia tarka.
2.
Užviriname puode vandenį. Kai užvirs vanduo, pilame pieną ir maišome. Suberiame avižinius dribsnius, tarkuotą morka, cinamoną, muskatą, sudedame medų. Verdame, maišant, 7 min ant vidutinės kaitros.
3.
Dedame į dubenį, beriame uogų (jei Jums jų norisi) ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital