Morkų pyragas su kreminio sūrio kepure

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morkų pyragas su kreminio sūrio kepure
Morkų pyragas su kreminio sūrio kepure
Morkų pyragas su kreminio sūrio kepure
Autorius apie receptą: Šis pyragas yra labai kvapnus ir skanus. Puikiai tiks šventiniam stalui vietoje torto. Šis pyragas yra labai kvapnus ir skanus. Puikiai tiks šventiniam stalui vietoje torto. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
225 gramai morkų
225 gramai kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
75 gramai aliejaus
1 vienetas apelsino žievelės (nutarkuotos)
2 šaukštai graikinių riešutų (miltų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
400 gramų kreminio sūrio
2 vienetai kiaušinių
70 gramų grietinės
60 gramų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kremui sumaišome kreminį sūrį su kiaušiniais, grietine ir cukraus pudra.
2.
Tešlai miltus persijojame su druska, kepimo milteliais ir prieskoniais.
3.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įmaišome aliejų ir apelsino žievelę. Įmaišome miltų mišinį.
4.
Morkas sutarkuojame ir įmaišome į tešlą.
5.
Formą (20-22 cm skersmens) išklojame kepimo popieriumi arba tiesiog patepame aliejumi. Dedame tešlą į kepimo formą, o ant viršaus paskirstome kremą.
6.
Pyragą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.
Patarimai:
Vietoje riešutų miltų, galite įdėti 40-60 smulkintų riešutų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital