Morkų pyragas su maskarpone

AUTORIUS:
Rasvita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų pyragas su maskarpone
Morkų pyragas su maskarpone
Morkų pyragas su maskarpone
Morkų pyragas su maskarpone
Autorius apie receptą: Šis pyragas su maskarpone lengvai pagaminamas ir labai skanus. Puikiai tiks Velykų stalui. Pabandykite! Šis pyragas su maskarpone lengvai pagaminamas ir labai skanus. Puikiai tiks Velykų stalui. Pabandykite! Rasvita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
270 gramų viso grūdo kvietinių miltų
245 gramai graikiško jogurto
240 gramų medaus (arba cukraus pagal skonį)
220 gramų morkų (tarkuotų)
150 gramų žemės riešutų (smulkintų)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų augalinio gėrimo
40 gramų rapsų aliejaus
30 gramų kokosų aliejaus
3 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai sodos (kepimo)
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
130 gramų graikiško jogurto
25 gramai balto šokolado
pagal skonį citrinų sulčių
Papuošimui:
šiek tiek migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą, cinamoną, druską.
2.
Kitame inde išplakame gerai kiaušinius, įmaišome jogurtą, pieną, aliejus ir medų (arba cukrų).
3.
Sumaišykite miltų mišinį su skysta mase ir įmaišykite smulkintus riešutus ir tarkuotas morkas. Sudėkite tešlą į kepimo formą pateptą aliejumi arba išklotą kepimo popieriumi.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Atvėsinkite.
5.
Kol vėsta pyragas, ruoškite kremą. Ištirpinkite baltą šokoladą.
6.
Išplakite gerai maskarponę su graikišku jogurtu, įspauskite citrinos sulčių pagal skonį (suteiks gaivumo), įmaišykite tirpintą šokoladą ir dar papildomai galite pasaldinti medumi ar agavos sirupu. Kremą palaikykite šaldytuve.
7.
Atvėsus biskvitui, perpjaukite jį į dvi dalis ir pertepkite kremu. Papuoškite migdolų drožlėmis. Skanaus.
Patarimai:
Naudojau 22x22 cm formą.
AUTORIUS: Rasvita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital