Morkų pyragas su džiovintais abrikosais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morkų pyragas su džiovintais abrikosais
Autorius apie receptą: Morkos šiam pyragui suteikia ne tik nuostabią oranžinę spalvą, bet ir ypatingą tekstūrą bei drėgnumą, o džiovinti abrikosai pripildo kepinį nepaprastu skoniu ir subtiliu Morkos šiam pyragui suteikia ne tik nuostabią oranžinę spalvą, bet ir ypatingą tekstūrą bei drėgnumą, o džiovinti abrikosai pripildo kepinį nepaprastu skoniu ir subtiliu aromatu. (...daugiau) Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų morkų
100 gramų grietinės, 30% riebumo
100 gramų džiovintų abrikosų
80 gramų cukraus
50 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų gerai išplakti (apie 4-5 min elektriniu plakikliu).
2.
Į kiaušinių - cukraus masę supilti aliejų, grietinę, suberti sijotus miltus su kepimo milteliais ir viską dar kartą gerai išmaišyti kad neliktų sausų miltų.
3.
Į paruoštą tešlą sudėti smulkiai tarkuotas morkas ir pjaustytus džiovintus abrikosus. Dar kartą gerai išmaišyti ir supilti į kepimo formą.
4.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje – 200 C laipsnių temperatūroje 45-50 min.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Taigikad
2019-01-05 21:21
Aliejus duoda specifinį skonį, užgožia tikrąjį. Vietoj jo kitąkart dėsiu sviestą. Įdomu, koks tikrasis pyrago skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital