Morkų pyragas

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Morkų pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas
Morkų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai morkų
250 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų aliejaus
150 gramų cukraus
100 gramų razinų
2 žiupsneliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įpilti aliejaus, išmaišyti.
2.
Morkas sutarkuoti, sumaišyti su razinomis ir suberti į kiaušinių masę.
3.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vanile, bei druska ir suberti į masę, išmaišyti. Tešlą sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą.
4.
Kepti iki 175-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital