Morkų lapų ir varškės blyneliai

AUTORIUS:
Valeria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų lapų ir varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs blyneliai. Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs blyneliai. Valeria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų varškės
100 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 pundeliai morkų lapelių
2 šaukštai pieno
1 skiltelė česnako
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuo morkų lapų nupjauti tvirtus kotus, o lapus supjaustyti. Česnaką susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti morkų lapus, česnaką, varškę, įpilti pieno, įmušti kiaušinį ir įberti miltų. Tešla turi būti kiek tirštesnė nei įprastiems blynams, tačiau skystesnė nei gaminant varškėčius.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Vienam blyneliui dėti 2 šaukštus paruoštos masės ir apkepti uždengtus dangčiu po kelias minutes iki kol iškeps ir apkeps.
AUTORIUS: Valeria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital