Morkų ir varškės apkepas

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Morkų ir varškės apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 morkų
500 g varškės
0,5 stiklinės manų kruopų
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai sviesto
1 šaukštas džiūvėsėlių
0,5 stiklinės grietinės
cinamono
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas ar žalias morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene išmirkytas manų kruopas, su cukrumi išsuktus kiaušinių trynius, įberti cinamono, druskos, išmaišyti ir supilti į išplaktus baltymus.
Masę sukrėsti į sviestu pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą skardą, aptepti kiaušinio ir grietinės mišiniu, apdėlioti sviesto gabalėliais ir kepti orkaitėje.
Pudingą supjaustyti ir apšlakstyti sviestu, papuošti žalumynais.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Viktorija
2012-10-24 16:03
Kiek laiko ir kokioje temperatūroje orkaitėje kepate apkepą? ATSAKYTI
paslepta
2010-11-30 17:33
as noreciau paklausti,aptepti kiausinio ir grietines misiniu ant pacios mases ar ant dziuveseliu? ATSAKYTI
Gedas
2010-11-21 23:12
Pagal šį receptą gaminu apkepą. Nedėjau manų kruopų ir daugiau sviesto. Kvapas jau yra kaip pyrago. Skonis turėtų būti skanus, bet reikia, kad galutinai iškeptų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital