Morkų ir svogūnų pagardas žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Morkų ir svogūnų pagardas žiemai
Morkų ir svogūnų pagardas žiemai
Morkų ir svogūnų pagardas žiemai
Autorius apie receptą: Trys produktai, greitas paruošimas, ir šaltuoju sezonu, netikėtai užgriuvus svečiams, turiu galimybę paruošti ypatingai skanios silkutės/žuvies. Žinoma, šaltuoju Trys produktai, greitas paruošimas, ir šaltuoju sezonu, netikėtai užgriuvus svečiams, turiu galimybę paruošti ypatingai skanios silkutės/žuvies. Žinoma, šaltuoju sezonu netrūksta nei morkų nei svogūnų, bet taip faina turėt paruošto pagardo … Beje, jis labai dera ir su mėsiškais patiekalais. Silkės ar keptos žuvies gabaliukus lėkštėje gausiai apkloju pagardu, o tiekiant karštą žuvį, pašildau stiklainio turinį keptuvėje. Iš nurodyto kiekio gaunu 10-12 0,7l stiklainių konservų. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai morkų
2 kilogramai svogūnų
1 litras pomidorų padažo
1 stiklinė vandens
1 stiklinė aliejaus (tyro)
3 šaukšteliai druskos
3 šaukšteliai sausos adžikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoju virtuvinio kombaino tarka. Svogūnus supjaustau to pačio kombaino pjaustykle. Viską beriu į 7 l puodą, šliūkšteliu stiklinę vandens, dengiu dangtį ir kaičiu minimalią ugnį.
2.
Nuo užvirimo skaičiuoju 15 minučių ir beriu 3 a. š. druskos. Gerai permaišau, dar 10 minučių patroškinu be dangčio ir tuomet puodą papildau 1 stikline tyro aliejaus ir 1 litru pomidorų padažo. Naudoju patį paprasčiausią, be priedų. Kaitinu dar apie 10 min., pridedu 3 a. š. sausos adžikos. Kadaise naudodavau čili miltelius, bet sausa adžika suteikia žymiai gardesnį skonį.
3.
Gerai permaišiusi daržoves, pilu į švarius stiklainius, užsuku nuplikytais dangteliais ir verčiu aukštyn kojom. Kaip visada, apkūtoju pledu iki pilno atvėsimo. Laikau rūsy.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital