Morkų ir salierų užkandis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Morkų ir salierų užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g salierų šaknų
250 g morkų
30 g margarino
3 šaukštai varškės
1 šaukštas kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min. Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min. Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės. Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital