Morkų ir pupelių mišrainė Kalėdoms

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Morkų ir pupelių mišrainė Kalėdoms
Morkų ir pupelių mišrainė Kalėdoms
Morkų ir pupelių mišrainė Kalėdoms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kg morkų;
1 kg svogūnų;
1 kg pupelių;
cukraus;
druskos;
aliejaus;
maltų juodųjų pipirų;
maltų muskatų;
malto imbiero;
malto cinamono.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles išverdame pasūdytame vandenyje. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka arba pjaustome šiaudeliais. Nuluptus svogūnus supjaustome kubeliais. Morkas kartu su svogūnais bei nedideliu kiekiu cukraus ir druskos apkepame aliejuje. Sukrečiame į puodą, skirtą troškinti. Įpilame 1 stiklinę vandens ir troškiname, kol suminkštėja morkos. Suberiame virtas pupeles, prieskonius, patroškiname dar 5 min. Galima šią mišrainę laikyti per žiemą gerai iškaitintuose stiklainiuose. Mišrainė labai skani prie mėsos patiekalų. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Egle
2014-12-02 15:33
Dariau ne marta sia misraine. Nerealaus man ji skonio. Reikes ir vel jos pasidaryti ATSAKYTI
ingrida
2011-03-26 14:53
Man labai patinka. ATSAKYTI
edita
2009-12-04 22:33
kai megsti pupeles tai super.DARAU IR ZINAU SKONI. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital