Morkų ir obuolių salotos drebučiuose

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Morkų ir obuolių salotos drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


5 morkos

2 obuoliai

0,5 stiklinės vandens

1 a. š. želatinos

druska

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia išbrinkinti želatiną pusėje stiklinės vandens.

Nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti morkas.

Nuplauti, nulupti obuolius, išimti jų sėklalizdžius ir sutarkuoti obuolius smulkia tarka, kad gautūsi kaip košė.

Tuomet želatiną sumaišyti su paruoštomis morkomis bei obuoliais, pagardinti druska.


Viską sudėti į indą  ir dėti į šaldytuvą.



Atšaldžius patiekti atskirai ar kaip garnyrą.

 

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital