Morkų gira

AUTORIUS:
Šarūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Morkų gira
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg morkų,
0,5 kg cukraus,
50 g mielių,
1 riekutė juodos duonos,
0,5 šaukštelio citrinos rūgšties,
5 gvazdikėliai,
4 l vandens,
cinamono žievelė.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas smulkiai sutarkuojame ir užpilame karštu virintu vandeniu.
Tuomet sudedame cukrų, citrinos rūgštį, gvazdikėlius, gabalėlį cinamono žievelės, riekutę duonos ir išmaišome.
Vandeniui atvėsus, sudedame mieles, ištrintas su cukrumi, ir paliekame nakčiai šiltoje vietoje.
Ryte girą perkošiame, supilstome į butelius, užkemšame ir parą laikome kambario temperatūroje.
Prieš geriant gerai atvėsiname.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Šarūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital