Morkų delikatesas

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Morkų delikatesas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g morkų
3 kiaušiniai
250 g cukraus (rudojo)
1 a.š. sutarkuotos apelsinų žievelės
80 g miltų
150 g šokolado (aptepimui)
1 v.š. abrikosų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuoti morkas.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, kad neliktų cukraus granulių ir sumaišyti su morkomis.
Į morkų mišinį įmaišyti apelsinų žieveles ir miltus.
Morkų masę sukrėsti į kepimo indą ir pašaut į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.
Iškepusį morkų pyragą aptepti išlydytu šokoladu ir viršų papuošti abrikosų uogiene. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Edita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vida
2012-09-23 12:15
o kur kepimo milteliai?ir kas ten viduje matosi lygtai koks kremas butu ar kas ten? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital