Morkų chalva

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Morkų chalva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Morkos, 4 vienetai
Sviestas, lydytas, 4 šaukštai
Pienas, 1 stiklinė
Greipfrutai, 2 vienetai
Cukrus, 1 stiklinė
Migdolai, smulkinti, 3 šaukštai
Kardamonas, 0.5 šaukštelio
Riešutai, smulkinti, mišinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite stambia trintuve. Greipfrutų žieveles nutarkuokite, vaisius perpjaukite pusiau ir išspauskite sultis. Kardamonus suberkite į gilų švarų sausą puodą ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol pasklis malonus saldus kvapas. Supilkite lydytą sviestą, suberkite migdolus, tarkuotas morkas ir maišydami kepinkite apie 5 min. Supilkite pieną, greipfrutų sultis, suberkite cukrų, paskaninkite tarkuotomis greipfrutų žievelėmis ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos beveik visas skystis. Karštą masę sukrėskite į kepimo indą. Paviršių išlyginkite ir 30 minučių pašaukite į 160C karštumo orkaitę. Kai atvės, supjaustykite kubeliais, kiekvieną jų įdėkite į popierinę saldainio formelę. Apibarstykite riešutų mišiniu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Do
2011-07-18 22:10
šitą gaminausi :) skanu, bet man nesigauna gabaliukais, o saldi košė ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital