Morkų blyneliai

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Morkų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
2 šaukštai miltų
1 šaukštas vorčesterio padažo (arba sojos padažas)
1/4 šaukštelio malto muskato
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Apvoliojimui:
1 saujelė sezamo sėklų
1 šaukštas džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką išvirkite. Paruoškite dribsnius.
2.
Elektriniu trintuvu sutrinkite avižinius dribsnius, morką, svogūną, česnakus. Įmaišykite Vorčesterio padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Formuokite blynelius.
3.
Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir sezamo sėklose.
4.
Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital