Morkų bandelė s- duoniukai

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Morkų bandelė s- duoniukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
50 gramų margarino (lydytas)
1 stiklinė vandens
150 gramų morkų (tarkuotos)
1 šaukštelis druskos
2 šaukšteliai cukraus
2.5 stiklinės miltų (kvietiniai)
2 šaukšteliai sausų mielių
1 sauja sėklų mišinio (mišinys, duonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Šiltame vandenyje sumaišyti lydytą margariną, smulkiai sutarkuotas morkas, druską, duonos sėklų mišinį, cukrų ir su sausomis mielėmis sumaišytus miltus. Tešla turi būti tokio tirštumo, kad ją būtų galima mediniu šaukštu išmaišyti iki tolygios konsistencijos. Tešlos gabalėlius išdėstyti ant skardos, pabarstyti kvietiniais miltais ir suformuoti bandeles. Bandeles gerai uždengti ir pastatyti šiltai, kol iškils. Kepti orkaitėje maždaug 15 minučių 200°C temperatūroje.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital