Morkų apkepas su varške

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Morkų apkepas su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 morkų,
400 g varškės,
0,5 stiklinės manų kruopų,
0,5 stiklinės pieno,
2 šaukštai cukraus,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
cinamonas,
druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas stambiai sutarkuojame, sudedame ištrintą varškę, piene išmirkytas kruopas, kiaušinių trynius (ištrintus su cukrumi), įberiame žiupsnelį cinamono ir druskos.
Viską gerai išmaišome, sudedame išplaktus baltymus.
Masę sudedame į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome sviestu.
Kepame 30-50 min., 220 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su grietine.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital