Morenginis tortas su karameliniu maskarponės kremu "Angelas basas"

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Morenginis tortas su karameliniu maskarponės kremu Angelas basas
Autorius apie receptą: Kaskart prieš bet kurią šventę prasideda torto recepto paieškos, norisi tokio kuris būtų paprastas, nereiktų prisipirkti begalės ingredientų. Mėgstu improvizuoti, taigi Kaskart prieš bet kurią šventę prasideda torto recepto paieškos, norisi tokio kuris būtų paprastas, nereiktų prisipirkti begalės ingredientų. Mėgstu improvizuoti, taigi ir šis tortas buvo ne išimtis, ir pavyko tobulai! (...daugiau) Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių baltymų
80 gramų lazdyno riešutų (maltų ar migdolų riešutų)
2 šaukštai cukraus
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (geriau naminio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus išplakti iki putų, sudėti cukrų ir išplakti iki standžios blizgios masės, atsargiai įmaišyti maltus riešutus. Tešlą padalinti į 4 dalis.
2.
Kiekvieną dalį kepti apvalioje skardoje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Ir taip iškepti keturis biskvitus.
3.
Kremui maskarponės sūrį išplakti su virtu kondensuotu pienu iki vientisos masės.
4.
Dėti vieną biskvitą tepti kremo, dėti biskvitą ir vėl kremo, ir taip sutepti visus biskvitus, puošti, kaip patinka.
AUTORIUS: Dalia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital