Morengai "bučkiai"

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Morengai "bučkiai"
Morengai "bučkiai"
Morengai "bučkiai"
Morengai "bučkiai"
Autorius apie receptą: Lengvučiai kaip debesėliai morengai puikiai tiks papuošti vaišių stalą, ar pradžiuginti mylimą smaližių! Lengvučiai kaip debesėliai morengai puikiai tiks papuošti vaišių stalą, ar pradžiuginti mylimą smaližių! Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
3 vienetai kiaušinių baltymų (kambario temperatūros)
120 gramų cukraus pudros
100 gramų cukraus
pagal poreikį maistinių dažų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kruopščiai atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių, kad tarp baltymų neliktų nė trupučio trynio.
2.
Kambario temperatūros kiaušinių baltymus išplakti, po šaukštą beriant cukrų. Plakti tol, kol neištirps cukraus kristaliukai. Truputį masės patrinkite tarp pirštų, jei jaučiasi granulės - plakite dar. Lygiai taip pat palakant, po šaukštą berkite cukraus pudrą. Plakti reikia tol, kol masė virs standžiomis putomis.
3.
Konditerinio maišelio šonus patepti maistiniais dažais, sudėti masę. Ant išklotos kepimo popieriumi skardos formuoti nedidelius morengus.
4.
Kepti iki 100 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 90-120 min, kol morengai lengvai atšoks nuo kepimo popieriaus, nepalikdami jokių pėdsakų ir viduje bus visiškai išdžiuvę. Jeigu morengai ruduoja, sumažinkite orkaitės temperatūrą.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital