Moo Shu daržovės ir kiaušinių lietiniai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Moo Shu daržovės ir kiaušinių lietiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 šparagų supjaustytų 7,5 cm ilgio gabaliukais (Šparagai)
2 vidutinio dydžio morkos, supjaustytos ilgais šiaudeliais
2 svogūno laiškai, supjaustyti 5 cm ilgio gabaliukais
3 šaukštai pirktinio saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas apelsinų arba ananasų sulčių
1 šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
5 kiaušiniai
0,25 puodelio vandens
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Dideliame puode virkite šparagus, morkas ir svogūnų laiškus nedideliame verdančio truputį pasūdyto vandens kiekyje 7-9 minutes arba kol daržovės bus išvirusios; nusausinkite. 2. Tuo tarpu padažui nedideliame inde sumaišykite saldžiarūgštį padažą, sultis ir imbierą; atidėkite. 3. Kiaušinių lietiniams suplakite kiaušinius su vandeniu, kol gerai išsimaišys, bet ne iki putų. 20-25 cm diametro keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus. Įpilkite apie 1/2 puodelio kiaušinių mišinio. Kepkite virš vidutinės ugnies nemaišydami, kol mišinys nusės ant šonų ir dugno. Naudodami mentelę, pakelkite ir apverskite dalinai iškeptą kiaušinių mišinį. Apkepkite dar šiek tiek. Pakartokite tą patį iškepdami dar du lietinius. 4. Į kiekvieno lietinio vidurį įdėkite po 2 šaukštelius padažo. Trečdalį daržovių sudėkite į ant vieno lietinio ketvirčio. Sulenkite lietinį pusiau, uždengdami daržoves, tada sulenkite dar kartą. Patiekite su likusiu padažu. Gaminimo laikas: 30 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital