Minkšti moliūgų vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti moliūgų vafliai
Minkšti moliūgų vafliai
Minkšti moliūgų vafliai
Minkšti moliūgų vafliai
Autorius apie receptą: Saldūs, kvapnūs vafliai, o svarbiausia, kad paslėpę daug moliūgo savyje. Šiems vafliams kepti aš naudojau šaldytą moliūgų tyrę. Kai rudeniop prapjoviau didelį moliūgą Saldūs, kvapnūs vafliai, o svarbiausia, kad paslėpę daug moliūgo savyje. Šiems vafliams kepti aš naudojau šaldytą moliūgų tyrę. Kai rudeniop prapjoviau didelį moliūgą ir supratau, kad jo nebespėsiu viso sunaudoti, ėmiau ir pasiruošiau moliūgų tyrę, kurią vėliau užšaldžiau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų moliūgų tyrės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgų tyrei moliūgą supjaustome didelėmis riekėmis, išimamame sėklas, bet žievės nenupjauname. Dedame į ištiestą kepimo popieriumi kepimo skardą. Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol moliūgas suminkštės apie 30-40 min. atvėsiname, žievę nupjauname. Moliūgą sutriname virtuviniu kombainu iki vientisos masės – tyrės. Jei reikia, šiame etape galime įpilti vandens, norėdami išgauti tinkamą konsistenciją (maždaug 1 – 3 valgomus šaukštus). Ir štai moliūgų tyrė paruošta. Kiek nesunaudosime keksiukų kepimui, galima pilti į šaldymo maišelius ir užšaldyti kitiems kartams.
2.
Kiaušinius ir cukrų išplakame iki purios masės. Įmaišome graikišką jogurtą, aliejų, moliūgų tyrę. Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Gerai išmaišome.
3.
Įkaitiname elektrinę vaflinę ir kepame vafliukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital